Προφίλ

Ο Λάμψη 92,9 είναι ένας μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός, ελληνικού κυρίως αλλά και διεθνούς ρεπερτορίου, που παράλληλα ψυχαγωγεί και ενημερώνει το κοινό του για τα δρώμενα της πόλης. Το κοινό του Σταθμού αποτελείται από ακροατές και των δύο φύλων σε αναλογία περίπου 60% γυναίκες και 40% άνδρες. Το κοινό μας κατανέμεται κατά κύριο λόγο στο ηλικιακό γκρούπ από 18 μέχρι 44 ετών, με παράλληλη σημαντική διείσδυση στις ηλικίες 13 -17 & 45 -54. Οι ακροατές του Λάμψη 92,9 έχουν σε ποσοστό 70 % ανώτατη & ανώτερη μόρφωση, ενώ το 60% περίπου αυτών, ανήκει στις τρείς ανώτερες κοινωνικό-οικονομικές τάξεις.

Ιστορία

Στα τέλη του 1997, ξεκινάει να εκπέμπει με μόνο κίνητρο το μεράκι για το ραδιόφωνο, την αγάπη για τη μουσική και την ανάγκη για επικοινωνία. Για πέντε χρόνια περίπου και με την δημιουργικότητα και το ζήλο του νέου, εκπέμπει μουσική, αμεσότητα, πρωτοπορία και βρίσκει ανταπόκριση από μεγάλη μερίδα του κοινού του Ηρακλείου. Παράλληλα ο Λάμψη 92,9 αποτέλεσε το φυτώριο για μετέπειτα καταξιωμένους στο χώρο μουσικούς παραγωγούς. Η ανάγκη για κάτι καλύτερο και μεγαλύτερο, οδήγησε την διοίκηση του σταθμού σε επενδύσεις κυρίως στον εξοπλισμό του σταθμού αλλά και σε πολύ γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς που έχουν πλαισιώσει κατά καιρούς τον σταθμό. Αυτό ήταν η απαρχή μιας πολύ επιτυχημένης πορείας που διαρκεί 19 χρόνια τώρα, με τον Λάμψη 92,9 να αποτελεί ίσως τον μοναδικό σταθμό που αντιγράφηκε / αντιγράφεται όσο κανένας άλλος, σε όλους τους τομείς. Το καλοκαίρι του 2013 αλλάζει χέρια, έδρα, λογότυπο και φρεσκάρει την μουσική του προσεγγίζοντας μεγαλύτερο ακόμα αριθμό κοινού. Μεγάλες εκδηλώσεις, μεγάλες συνεντεύξεις και μεγάλα πάρτυ έχουν διοργανωθεί κατά καιρούς από τον Λάμψη 92,9. Κάτι που δεν θα σταματήσει ποτέ αφού πάντα υπήρχε και υπάρχει μεγάλη απήχηση και ανταπόκριση από τους ακροατές. Οι μέρες ραδιοφώνου κυλούν με σεβασμό στον ακροατή και τις ανάγκες του, με συνέπεια, με αδιάκοπη διάθεση για επικοινωνία και με προσπάθεια να διατηρηθεί η πραγματική μαγεία του ραδιοφώνου.
Ο Λάμψη 92,9, συνεχίζει να αναπτύσσεται, να εξελίσσεται, να προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής, διατηρώντας παράλληλα τις αρχές του: μεράκι για το ραδιοφώνο, αγάπη για τη μουσική και ανάγκη για ειλικρινή, άμεση, ανθρώπινη και ζεστή επικοινωνία με το κοινό.

Όραμα

Όραμα μας αποτελεί η μουσική ραδιοφωνική ψυχαγωγία του κοινού με ποιοτικά κριτήρια, η παροχή πληροφοριών και ενημέρωσης όχι μόνο για μουσικά θέματα αλλά και για τα δρώμενα της πόλης μας, με στόχο το πρόγραμμα μας να έχει την καλύτερη δυνατή απήχηση στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού του νομού Ηρακλείου.
Καλώς ήλθατε στον Λάμψη 92,9 με την καλύτερη Ελληνική αλλά και ξένη μουσική και καλή σας ακρόαση!!!

top10 small

1
Πάνος Κιάμος feat. BO
Θέλω Να Σε Ξαναδώ (Mi Gna)
Download
2
Νίκος Βέρτης
Φύγε
Download
3
KINGS & Χρήστος Μενιδιάτης
Σε Περίμενα
Download
4
Στέλιος Λεγάκης
Είναι Δύσκολο
Download
5
Γιώργος Μαζωνάκης
Αγαπώ Σημαίνει
Download
6
MELISSES
Το Κρυφτό
Download
7
Παντελής Παντελίδης
Να ‘σαι Καλά
Download
8
Γιώργος Γιαννιάς
Πάνω Στα Σύρματα
Download
9
Stavento ft. Γιάννης Γιοκαρίνης
Το Σπουργίτι
Download
10
Portugal. The Man
Feel It Still
Download

Πάρε Μέρος Τώρα!!

  • Διαγωνισμός Best Summer Photo!

    Διαγωνισμός Best Summer Photo!

    ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ #BestSummerPhoto Ο αγαπημένος σου σταθμός σε συνεργασία με την Hellenic Seaways  σε ταξιδεύει με το υπερσύγχρονο και πολυτελέστατο #HIGHSPEED7, στο
  • 1